flexile-white-logo
a
flexile-white-logo
a
Leidse Maresingel

Eindelijk de
Singel rond

De historische binnenstad van Leiden wordt omringd door een schakel van prachtige Leidse singels waarbij de Maresingel het grootste gedeelte vormt van de noordelijke zoom. De dam die in deze singel ligt belemmert de doorgang van boten waardoor een ‘compleet rondje’ singels niet mogelijk is. 

De opdracht

In dit ontwerp laten wij zien hoe de Maresingel erbij ligt als de dam plaats maakt voor een brug voor fietsers en voetgangers en zo de verbinding maakt tussen Leiden Noord en de binnenstad. Tevens hebben we het prachtige Energiepark aangepakt. Een perfecte locatie om elkaar te ontmoeten en kleinschalige culturele activiteiten georganiseerd kunnen worden.

Grenzend aan de oude energiecentrale (Lichtfabriek) met 80 meter hoge schoorsteen ligt daar ook een uitgebreid deel van het Singelpark. Dé uitgesproken plek om elkaar te ontmoeten, welke seizoen dan ook. Lekker lunchen in het park, knusse culturele evenementen, of wat zonnestralen vangen tijdens de pauze. Het Singelpark leeft.

Doorgedraaid Projectvisualisatie. Wij vormen een grof idee tot krachtige belevenis.

ONTDEK DE BRUG EN HET ENERGIEPARK

VERGELIJKEN?

Bekijk de pracht en mogelijkheden die de brug en herinrichting van het Energiepark brengt vergeleken met de huidige situatie. 

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op. Wij geven je vrijblijvend advies over jouw project of we plannen een VR demo in.

10 + 1 =