flexile-white-logo
a
flexile-white-logo
a

Project Visualisatie Wat is het? De voordelen? Hoe werkt het?

Het ontwerp van jouw festival of corporate evenement beleven voordat er nog maar één schroef is aangeraakt? Met onze project visualisatie realiseren wij het ontwerp in een levendige 3D wereld. Zo heb jij een beter beeld van het ontwerp en is het makkelijker om in een vroeg stadium aanpassingen te doen. Daarnaast dé manier om op indrukwekkende wijze klanten, relaties of stakeholders te overtuigen van een prachtig ontwerp!

Floating Item

Daarom een 3D wereld

Ziet er heel mooi uit natuurlijk, maar waar is project visualisatie nu eigenlijk voor in te zetten?

Vooral bij grotere projecten heeft het bekijken van een ontwerp in een 3D gerenderde wereld heel veel voordelen. Door in vogelvlucht rond het ontwerp te ‘vliegen’ krijg je een beter beeld van de verhoudingen met de omgeving, de omvang van het ontwerp en of het het gewenste effect heeft wanneer het om beleving gaat. Zo kun je een beter besluit nemen over het definitieve ontwerp voordat we de productiefase in gaan. Daarnaast biedt dit voor projecten in het kader van placemaking ofwel gebiedsontwikkeling een uitstekende manier om een ontwerp aan stakeholders te presenteren.

Ok, zullen we wat moois laten zien?

Hoe gaan wij te werk?

Wij ontwerpen vanaf concept, of wij gaan verder op een bestaande werktekening. Hoe dan ook, na een heldere afstemming van de wensen gaan wij aan de slag met de project visualisatie en kunnen we verschillende opties uitleveren:

\
Levensechte 3D stills
\
Prachtige video animaties in 4K
\
Scrollbare 360 graden video's
\
VR Experience: wandel door je ontwerp!
Custom sound engineering

Dit wil jij natuurlijk ook!

Dat snappen wij! Wij van Doorgedraaid doen dit voor festivals, corporate events, placemaking en zelfs interieurbouw. Neem contact met ons op zodat we kunnen kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. Of het nu een festival, bedrijfsevenement, inspirerende kantoortuin, creatieve beursstand of een indrukwekkend project in de openbare ruimte betreft. Wij heten niet voor niets sfeeringenieurs!

6 + 3 =